Saltar al contenido
Portada » CFA Pere Calders

CFA Pere Calders

  CFA Pere Calders

  Llengües
  Llengua Catalana i Castellana:

  Aquests estudis tenen com a objectiu que les persones adultes assoleixin un grau de competència mínima per a comunicar-se en llengua catalana i s’imparteixen en tres nivells: llengua catalana nivell 1, 2 i 3, que corresponen als nivells A1, A2 i B1 del MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües).

  Llengua estrangera: Anglès

  Aquests estudis tenen com a objectiu que les persones adultes assoleixin un grau de competència bàsic per a comunicar-se en llengua anglesa i s’imparteixen en tres nivells: llengua anglesa nivell 1, 2 i 3, que corresponen als nivells A1, A2.1 i A2.2 del MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües).

  Informàtica (COMPETIC)
  Els ensenyaments d’informàtica tenen com objectiu facilitar l’adquisició de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per desenvolupar-se en la societat actual.

  Al CFA Pere Calders pots estudiar els quatre nivells: COMPETIC Inicial, COMPETIC 1, COMPETIC 2 i COMPETIC 3.

  Graduat en Educació Secundària (GES)
  Aquests estudis permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en educació secundària obligatòria (GESO). Es poden cursar de manera presencial o semipresencial als centres i aules de formació de persones adultes o als centres i aules de formació de persones adultes que són punts de suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).

  Preparació de proves d’accés a Grau Superior
  Aquests estudis preparen per presentar-se a les proves d’accés als cicles de grau superior de formació professional, d’arts plàstiques i disseny i d’ensenyaments esportius. L’alumnat pot preparar la part comuna de la prova, la part específica, o totes dues.

  Telèfon: 93.424.69.17

  Correu: [email protected]

  Telegram: https://t.me/cfaperecalders

  Horari d’atenció secretaria
  dilluns: 17-18h
  dimarts, dijous i divendres: 10-12h

  https://agora.xtec.cat/cfaperecalders/

  CFA Pere Calders
  Carrer Calàbria, 66 (1a planta).
  08015, Barcelona

  MATRÍCULA PER AL CURS 2021-2022

  Preinscripció entre el 21 i el 29 de juny.

  Si aconsegueixes una plaça, cal que confirmis la matrícula al setembre.

  VOLS ESTUDIAR AL CFA PERE CALDERS?

  En qualsevol moment del curs pots apuntar-te a un dels nostres cursos, sempre que hi hagin VACANTS.

  Mira els cursos i els horaris i si tens interès en matricular-se a un ensenyament, omple aquest FORMULARI amb les teves dades i ens posarem en contacte quan quedin places (pot ser en qualsevol moment del curs).
  https://agora.xtec.cat/cfaperecalders/matricula/matricula-viva/

  Si queden places lliures, ja t’incorpores al curs, tot i que estigui començat. Si no queden places lliures, t’apuntem a la llista d’espera i et truquem al llarg del curs quan hi hagi una vacant.